J.A. ter Maten Pluimveebedrijf B.V.

Meer dan 40 jaar kwaliteit

Ter Maten staat voor kwaliteit, stabiliteit en flexibiliteit. U kunt rekenen op een zeer betrouwbare partner voor de continuïteit van uw productieprocessen. Met moderne bedrijfsmiddelen en toegerust volgens de laatste voorschriften en richtlijnen is Ter Maten in staat kwalitatief hoogwaardige producten te leveren, zowel vers- als diepgevroren en in elke gewenste verpakking.

Naast haar producten voor de humane verwerkingsindustrie produceert Ter Maten ook voor de diervoedingindustrie. Ook hierin biedt Ter Maten haar klanten een breed assortiment aan producten, veelal specifiek ontwikkeld naar wens van haar klanten.

Een greep uit onze productgroepen

  • Hoge productiecapaciteit
  • Al 40 jaar de beste kwaliteit
  • Breed assortiment
  • Constante kwaliteit èn kwantiteit
  • Wereldwijde levering

Toepassing van onze producten

Van schnitzel tot leverworst

Met de food productielijnen van Ter Maten worden vleesproducten vervaardigd voor de snack industrie waar eindproducten zoals worst, frikandel, hamburgers en nuggets van worden gemaakt, al dan niet halal.

Met de petfood productielijnen van Ter Maten worden o.a. mixen gemaakt voor de natte en droge petfood industrie waar eindproducten zoals natte petfood, droge petfood en petfood snacks van worden gemaakt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons

Snelle, wereldwijde levering, continue kwaliteit, receptuur afgesteld op uw wensen.

Snacks
Snacks
Kuikenfilet (Gesneden)
Kuikenfilet (Gesneden)
Worstproducten
Worstproducten
Petfood
Petfood